Fremtidssikret og moderne webshop i nemt CMS system

Vi kan tilbyde dig en webshop som vi sammen med dig, kan designe og tilpasse efter dine behov. Webshoppen vil blive lavet i et enkelt og nemt CMS-system, som vil gøre det let for dig at håndtere bagefter. Du får mulighed for, at oprette et ubegrænset antal produkter og kategorier, og vil her også få mulighed for simpel lagerstyring.
Få et tilbudLæs mere

Ny webshop

Unik webshop fyldt med muligheder

At starte en webshop er altid et stort projekt. Vi hjælper dig med at opbygge, designe og udvikle din helt egen webshop, præcis som du ønsker den skal være.
Webshoppen vil blive opbygget i CMS-systemet WordPress, som blandt andet giver dig mulighed for, at oprette utallige produkter og kategorier, have et simpel lagerstyringssystem, forskellige betalingsløsninger til dine kunder og mulighed for flere forskellige integrationsmuligheder, når det kommer til afsendelse af dine produkter.

Din webshop vil selvfølgelig være responsive for både mobil, tablet og computer, som vil gøre det endnu nemmere for dine kunder. Du får derudover en grund introduktion og oplæring i, hvordan du fremadrettet håndterer dine nye webshop.

Mange muligheder

Fede features til et lækkert design

Udover at du får et lækkert design, findes der flere forskellige fede features, du kan få gavn af.
Med en webshop, vil du bl.a. få mulighed for at tilbyde dine kunder et kundelogin med en tilhørende kundekonto, du vil få mulighed for at tilkoble din webshop et nyhedsbrev, og have mulighed for at opsætte forskellige rabatter, som du kan tidsindstille.
Det vil være muligt for dig, at koble din webshop sammen med sociale medier, få produktanmeldelser fra dine kunder direkte ind på shoppen og meget meget mere.

Et par fordele ved os

Mobilvenlig

Din hjemmeside vil altid være mobilvenlig. Hvad end det er en webshop eller en almindelig hjemmeside, vil dine kunder altid kunne tilgå alle elementer på hjemmesiden fra enhver platform & skærmstørrelse.

Daglig backup

Vi sørger for, at der bliver taget en daglig backup af dit design og indhold. Det giver dig en sikkerhed for, at ligemeget hvad der sker, vil vi altid kunne hjælpe dig, med at få dit indhold tilbage, hvis uheldet skulle være ude.

Support

Når din hjemmeside eller webshop er færdig, slipper vi dig alligevel ikke helt. Vi står altid til rådighed, hvad end du har spørgsmål, har brug for et råd, hvis du ønsker en lille rettelse, eller hvis du selv har mod på, at opdatere dit indhold.

Ejerskab

Selvom vi udvikler din side for dig, vil det altid være dig, der ejer siden og bestemmer, hvad der skal gøres ved den. Vi gør intet, som du ikke er enig i, og intet uden at informere dig.

Sikkerhed

Vi hjælper dig med, at få gjort din hjemmeside og webshop gjort sikker - det vil sige, under opbyggelse af shoppen, vil der blive lagt SSL , som garanterer dine brugere en sikker forbindelse. Derudover vil vi sørge for, at hjemmesiden er beskyttet mod angreb.

SEO klar

Vi sørger for, at din SEO'en altid følger retningslinjerne, og sørger for a din hjemmeside bliver gjort til SEO optimering - så den altid er synlig på internettet - og så både kunder og kommende kunder nemt kan finde den.