Markedsføring og SEO

Når vi har lavet din webshop eller hjemmeside, hjælper vi dig selvfølgelig også med at få den ud i verdenen. Vi hjælper dig med at blive fundet på Google, på netop de søgeord dine kunder bruger. Vi står også klar til at hjælpe dig med forskellige former for ads - det man i daglig tale vil kalde annoncer - hvor end du ønsker at blive set.
Få et tilbudLæs mere

Markedsføring via ads

Få hjælp til ads

Det er vigtigt at gøre din webshop/hjemmeside synlig, når først den er færdig.  Vi kan hjælpe dig med blandt andet Facebook Ads og Google Ads, som er annonceringsværktøjer, hvor vi kan vise værdien af din webshop eller hjemmeside, til den rette målgruppe.
Ved hjælp af disse annonceringsværktøjer, kan vi opsætte annoncer for dig, som vi løbende optimerer.

For os er Facebook Ads og Google Ads ikke et “quickfix”. Det er et vedvarende projekt, som ikke kun skal tiltrække nye kunder, men være med til, at opretholde loyale kunder – og ikke mindst, opretholde værdien i lige netop dit værk.

SEO

SEO

En hurtig google søgning og din side skal vises, som en af de første – dét er noget der tiltrækker folk, skaber trafik og som hjælper med til at øge din konvetering.
Vi hjælper dig med søgemaskineoptimering, så din side altid være rangere højt på Google – og så du ligger højere rangeret end dine konkurrenter.