Moderne og brugervenlige hjemmesider til et hvert behov

Vi designer og udvikler hjemmesider sammen med dig. Vi ud af boksen, finder kreative designs og udvikler din hjemmeside, så den præsenterer dig bedst muligt. Vi gør brug af CMS systemet WordPress, hvor vi hurtigt kan opbygge og administrere dit indhold, som du ønsker det skal være.
Få et tilbudLæs mere

Ny hjemmeside

Få en hjemmeside, hvor du og dine værdier bliver præsenteret bedst muligt

Det vigtigste for os, er at du er tilfreds med din hjemmeside. Vi optimerer din hjemmeside for dig, så den giver det bedste billede af dig, dine værdier og giver brugeren den bedste oplevelse. Derudover sørger vi for, at din hjemmeside er responsive – det vil sige, at den tilpasser sig enhver platform og skærmstørrelser.

For at opnå det helt rigtige resultat, bruger vi en analytisk tilgang, som både tager udgangspunkt i optimering og i dine ønsker.

Webdesign & UX/UI

Giv dine kunder den bedste oplevelse

Dine kunder vil lynhurtigt danne et overblik over, hvem du er og hvad du står for, blot ved at kigge på din hjemmeside i 2 sekunder. Det er derfor vigtigt, at din hjemmeside bliver opbygget, så du synes den viser de bedste sider af dig. Når du kommer med dine ønsker, vil vi med faglig viden analysere dine ønsker, og komme med ideer til, hvordan vi bedst muligt rammer det bedste resultat.

Samtidig med at vi har fokus på dig og dine ønsker, har vi også fokus på, dine kunders behov. Vi går meget op i, at hjemmesiden også er høj i brugervenlighed, både i funktioner og design.

Et par fordele ved os

Mobilvenlig

Din hjemmeside vil altid være mobilvenlig. Hvad end det er en webshop eller en almindelig hjemmeside, vil dine kunder altid kunne tilgå alle elementer på hjemmesiden fra enhver platform & skærmstørrelse.

Daglig backup

Vi sørger for, at der bliver taget en daglig backup af dit design og indhold. Det giver dig en sikkerhed for, at ligemeget hvad der sker, vil vi altid kunne hjælpe dig, med at få dit indhold tilbage, hvis uheldet skulle være ude.

Support

Når din hjemmeside eller webshop er færdig, slipper vi dig alligevel ikke helt. Vi står altid til rådighed, hvad end du har spørgsmål, har brug for et råd, hvis du ønsker en lille rettelse, eller hvis du selv har mod på, at opdatere dit indhold.

Ejerskab

Selvom vi udvikler din side for dig, vil det altid være dig, der ejer siden og bestemmer, hvad der skal gøres ved den. Vi gør intet, som du ikke er enig i, og intet uden at informere dig.

Sikkerhed

Vi hjælper dig med, at få gjort din hjemmeside og webshop gjort sikker - det vil sige, under opbyggelse af shoppen, vil der blive lagt SSL , som garanterer dine brugere en sikker forbindelse. Derudover vil vi sørge for, at hjemmesiden er beskyttet mod angreb.

SEO klar

Vi sørger for, at din SEO'en altid følger retningslinjerne, og sørger for a din hjemmeside bliver gjort til SEO optimering - så den altid er synlig på internettet - og så både kunder og kommende kunder nemt kan finde den.