Grafisk design til digitalt og tryk

Vi laver stort set alt indenfor grafisk materiale, design, layout og opsætning. Det kan være alt lige fra et simpelt visitkort til et mere kompleks layout af en større brochure – der findes ingen grænser.

Få et tilbudLæs mere

Materiale til tryk

Materiale til tryk

Et visitkort er ikke bare et visitkort – det skal udtrykke ens værdier, skabe tillid og personlighed. Det samme er gældende for brochurer, t-shirts, eller andre former for trykt materiale – det handler om at finde det design, som udtrykker alt det du står for.

Vi kan hjælpe dig med, at få lavet lige præcis det grafiske design, som du ønsker skal udtrykke dig og din virksomhed – og som samtidig ser fantastisk ud på tryk. Med vores viden indenfor brug af fonts, farver, størrelsesforhold og materiale, og dine værdier og idéer, kan vi sammen skabe det perfekte grafiske tryk til dig.

Digitalt materiale

Digitalt materiale

Verdenen bliver mere og mere digitaliseret – logo, reklamer, billeder og videoer fylder mere og mere. Vi ser det over alt i forskellige forbindelser. Vi kan hjælpe dig med, at lave lige præcis dét digitale materiale, som du har brug for – eller ønsker – og som samtidig passer til jere identitet.

Sammen kan vi ud fra din idé skabe noget troværdigt, stilfuldt og personligt, som vi kan tilpasse, til lige præcis de kanaler, du ønsker at gøre brug af.
Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du ønsker guider vi dig gerne i den rigtige retning. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds.